Jasna vizija! Kompanija ne odustaje od ideje objedinjenog punjača za najbitnije Epl uređaje

Kompanija ne odustaje od ideje objedinjenog punjača za sve najbitnije Epl uređaje.

Uprkos neuspjelom ErPauer eksperimentu, od prije nekoliko godina, Epl navodno i dalje radi na punjaču koji će puniti više (ili sve) kompanijine proizvode.

Prema navodima Blumberga, kompanija razvija punjač za više uređaja, kao i tehnologiju punjenja za kratki i dugi domet. Sve ovo dio je Eplove ideje za budućnost, gdje će svi značajnijni uređaji moći da pune jedan drugi.

Ovo nije prvi put da se pojavljuju izvještaji o tome da Epl sprema rješenje za induktivno punjenje većeg broja uređaja. Tokom juna su se pojavile informacije da kompanija sprema svojevrsnog nasljednika ErPauer punjača.

Novi punjač bi trebalo da bude drugačiji od postojećeg MegSejf Duo rješenja, koji zapravo odvojeno puni Ajfon i Epl Voč.

Mark Gurman, iz Blumberga, tvrdi da Epl zamišlja budućnost u kojoj će svaki od kompanijinih bitnih proizvoda moći da puni drugi uređaj. Na primjer, Ajfon bi mogao da puni ErPods ili Epl Voč.

Obrnuto bežično punjenje je u domenu nagađanja i glasina već neko vreme kada su u pitanju planovi kompanije Epl, ali do sada nismo dobili konkretan komercijalni proizvod.

Ostavite komentar: