Električno plovilo za pravu avanturu: Podmornicu za žurke u dubini mora

Kompanija U-Boat Worx je predstavila svog najnovijeg člana flote – podmornicu za žurke u dubini mora. Ova električna podmornica nazvana je UWEP, skraćeno od Under Water Entertainment Platform, ali mi preferiramo vesela podmornica iznenađenja.

Prva u svojoj klasi, podmornica može da zaroni na dubinu do 200m. Dužine je 27,1 m, visine 7,02 m i širine 7,7 m. Holandska kompanija, koja se bavi izradom privatnih i komercijalnih podmornica, kaže da je plovilo dizajnirano da ugosti najprestižnije i najnezaboravnije događaje na planeti. U tu svrhu, može se opremiti nizom pogodnosti po želji kupci, kako bi se u njoj organizovale razne podmorske aktivnosti.

“Podvodni restoran, diskoteka, jedinstveni kazino, konferencijski prostor, sala za svadbe, mogućnosti su ograničene samo vašom maštom“, piše u brošuri. Naravno, luksuzna kupatila i velika kuhinja su standard.

Površina enterijera je 150 m2 i može da primi 120 gostiju, zajedno sa posadom. UWEP posjeduje 14 velikih prozora koji pružaju vrhunski pogled na duboka prostranstva i morsku floru i faunu. Takođe je opremljen nizom spoljašnjih reflektora koji osvetljavaju okolinu i noćnim zaranjanjima dodaju poseban “šmek“.

Gosti neće morati da se brinu zbog preranog fajronta – potpuno autonomni UWEP se napaja baterijama i može da radi 24 časa bez prestanka. a Između putovanja, podmornica se može puniti u luci ili plutajućem doku.

U-Boat Worx već pregovara sa raznim partnerima i razmatra prikladne lokacije. Spremite se za zabavu, prenosi Mondo.

Ostavite komentar: