Spektakl na tvrđavi Kastel: Najveće izdanje Fresh Wave festivala do sada

Predstojećeg ljeta, od 10. do 12. avgusta, među zidinama banjalučke tvrđave Kastel, održaće se novo, a sasvim sigurno i najveće izdanje festivala do sada, sa rekordnim brojem izvođača, festivalskih bina i zona, najvećim festivalskim kampom i najboljom festivalskom produkcijom.

Nakon što je prošlog ljeta u okviru velike jubilarne proslave 10. godina festivala više od devedeset izvođača nastupilo na tvrđavi Kastel, zaokružena je prva dekada jednog od najboljih muzičkih festivala u BiH.

“Dekada nezaboravnih trenutaka, snažnih emocija, ljubavi, fantastičnih nastupa nekih od najtraženijih svjetskih i regionalnih muzičkih imena, a sada je vrijeme za novu dekadu, a sada je vrijeme za još snažnijih emocija, više ljubavi i spektakularnijih nastupa, najvećih regionalnih i svjetskih zvijezda”, saopštili su organizatori.

Nastavljajući konstantan rast festivala, Fresh Wave želi da svojoj publici, uz nastupe nekih od najpoželjnijih svjetskih i regionalnih muzičkih zvijezda, nastavi da nudi jedinstveno festivalsko iskustvo kroz inovative i spektakularne vizuelno-pirotehničke sadržaje, vrhunski kvalitet zvuka i najbolje bine, bogate sadržaje festivalskih zona, savremen festivalski kamp ali i mnogobrojne turističke sadržaje grada na Vrbasu.
Prvi talas izvođača koji će nastupiti na Fresh Wave festivalu 2023. biće poznat u ponedjeljak, 27. marta, a uskoro i informacije o prvom talasu festivalskih ulaznica, koje će najvjernijim fanovima festivala, biti dostupne po najpovoljnijim cijenama.

Spremite se za najveće izdanje Fresh Wave festivala do sada!

Ostavite komentar: