Sara Jo stiže u Banjaluku

Jägermeister lajv scena nakon potvrđenih nastupa izvođača Krankšvester, Jala Brat, Buba Corelli, Vojko V. predstavlja nastup Sara Jo na devetom izdanju “Fresh Wave” Festivala.

Jägermeister lajv scena će, na banjalučkoj tvrđavi Kastel, od 6. do 8. avgusta ove godine ugostiti najtraženije regionalne izvođače, a među njima je bez sumnje pjevačko – producentska atrakcija Sara Jovanović poznatija kao Sara Jo, koja važi za jednu od najuticajnijih i svakako najtalentovaniojih izvođača sa ovih prostora.

Sara važi za izvođača koji je u svega nekoliko godina pronašao put do svih važnih naslovnica, a uticaj kojeg ima na nadolazeće zvijezde nemjerljiv je i dovoljno govori o tome o kakvom se izvođači radi. Osim što se okitila važnim priznanjima, okitila se i titulom nezvaničen kraljice Balkan reggeatone zvuka, koji ima sve više poklonika u regionu.
Putem onlajn tiket servisa “kupikartu.ba” i “gigstix.com” u prodaji su promotivne, trodnevne, festivalske ulaznice po cijeni od 65KM/34E i VIP trodnevne ulaznice po cijeni od 120KM/64E.

Fresh Wave PIKNIK

-Podsjećamo vas da je naš prvi ovogodišnji događaj “Fresh Wave Piknik”, kojeg smo zakazali za subotu, 18. jul, na banjalučkom izletištu Banj Brdo, kada će između ostalih, kao prva zvijezda večeri, nastupiti brazilski DJ Victor Ruiz, što će ujedno biti i prvi veliki događaj pod otvorenim nebom ove godine u Bosni i Hercegovini, a ulaznice za ovaj događaj u prodaji su po cijeni od 20KM i dostupne su na onlajn tiket servisu “kupikartu.ba”.

Izvor: Srpskainfo

Ostavite komentar: