Promovisanje i degustacija proizvoda: Gurmanski dani sutra ispred Krajiške kuće

Domaći poljoprivredni proizvođači sa područja krajiške regije predstaviće svoje proizvode u okviru manifestacije „Gurmanski dani“, koji će biti održani 29. oktobra ispred Krajiške kuće, saopšteno je iz Gradske uprave.

U sklopu manifestacije, svi posjetioci imaće priliku da domaće proizvode degustiraju i da ih kupe po sajamskim cijenama.
Tako će se na štandovima ovom prilikom naći domaći suhomesnati proizvodi, sirevi i ostale mliječne prerađevine, te rakije, vina, pivo i mnoštvo drugih autentičnih poljoprivrednih proizvoda.

-Cilj organizovanja ove manifestacije je pružanje podrške domaćim poljoprivrednim proizvođačima, a u cilju promovisanja i plasiranja njihovih prerađevina, kao i podizanja svijesti građana o značaju korištenja domaćih i zdravih proizvoda – navedeno je u saopštenju Cetnra za razvoj poljoprivrede i sela, koji je i organizator ove manifestacije.
U okviru iste, biće promovisane i domaće delicije i domaća pića koja će građanima Banja Luke i svim posjetiocima predstaviti poljoprivredni proizvođači sa područja krajiške regije.
Manifestacija „Gurmanski dani“ biće održana u terminu od 12.00 do 17.00 časova.

Ostavite komentar: