Poslije sedam mjeseci pauze: Ladies Night u Cineplexxu Palas uz film “Ja sam žena”

Prvi Ladies Night, nakon sedmomjesečne pauze, održaće se će 15. oktobra u 19.30 časova u Cineplexxu Palas uz film Ja sam žena.

Film prati život Helen Reddy koja je bila nevjerovatna žena, sjajna pjevačica i posvećena aktivistkinja u borbi za ženska prava.

Piće dobrodošlice biće posluženo na spratu Cinema Caffea. Služiće se vina Vinarije Tikveš a to su Chardonnay Classic, Vranec Merlot Classic i Roze Classic. Sa nama je i najčitaniji lifestyle magazin Ljepota i zdravlje.

Satnica:

19.30 Piće dobrodošlice na spratu Cinema Caffea

20.00 Film Ja sam žena

Helen Reddy 1996. stiže u New York s trogodišnjom kćerkom, koferom i 230 dolara u džepu. Heleni je rečeno da je dobila ugovor o snimanju, ali joj diskografska kuća odmah ruši nade govoreći joj da ima dovoljno ženskih zvijezda i predlaže joj da se prije povratka u Australiju zabavi u New Yorku.

Helen, bez vize, ipak odluči ostati u New Yorku i nastaviti pjevačku karijeru, boreći se da pruži sigurnost i stabilnost svojoj ćerki. Tako se i sprijatelji s legendarnom rock novinarkom Lillian Roxon, koja postaje njena inspiracija i potiče je da napiše i otpjeva kultnu pjesmu “I Am Woman” koja postaje himna drugog vala feminističkog pokreta i okuplja generaciju žena u borbi za promjene.

Ulaznice za Ladies Night su u prodaji a film je i na redovnom repertoaru od 15.10.2020.

Ostavite komentar: