Novi koncert pod zvijezdama: Vanja Mišić i Sanja Čolić Zelić u nedjelju nastupaju na Kastelu

Bogato „Banjalučko ljeto“ već u nedjelju, 31. jula od 20.00 časova, donosi novi koncert pod zvijezdama ispod tvrđave Kastel, gdje će sve prisutne zabavljati Vanja Mišić i Sanja Čolić Zelić, saopšteno je iz Gradske uprave.

Savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti, Milada Šukalo poručila je kako je tvrđava Kastel i sve oko tvrđave, zaista centar svih najboljih dešavanja, te da je želja bila da organizuju manifestacije koje će privući mnoštvo sugrađana, ali i turista.

-Nakon izuzetno zapaženog koncerta koji je priredio naš muzičar Andrej Pucarević, koji je tim nastupom izazvao buru emocija kod naših sugrađana, osjetili smo potrebu da ovakav događaj ponovimo i da angažujemo nove izvođače, koji će se pobrinuti za sjajnu atmosferu. Za spektakl u nedjelju biće zadužene naše dobro poznate Vanja i Sanja – rekla je savjetnica Šukalo.

Iskoristila je priliku da pozove sve naše sugrađane, ali i turiste da budu dio ove magične atmosfere, te da je ovo samo jedna u nizu događaja bogatog „Banjalučkog ljeta“.

-Zaista smo se potrudili da „Banjalučko ljeto“ obogatimo mnoštvom sadržaja. Manifestacija „Ljeto na Vrbasu“ ove godine imala je mnoštvo događaja. Ipak, naše ljeto nije koncipirano samo uz obale rijeke Vrbas, nego i u našim parkovima, a imali smo i aktivnosti na Manjači. Koncert ispod tvrđave kastel je nastavak naše manifestacije – zaključila je savjetnica gradonačelnika.

Vanja Mišić poručila je kako im je izuzetno drago što imaju priliku da na toj lokaciji upravo one budu zadužene za dobru atmosfreru.

-Obradovalo nas je što smo dobile priliku da zasviramo baš tu, kod tvrđave Kastel, to je zaista posebno. Mi smo već napravile repertoar. Veče počinjemo sa našim autorskim pjesmama – poručila je Vanja Mišić.

Ostavite komentar: