Muzičko poetski kabare “Da to su bili dani” u Banskom dvoru

U Koncertnoj dvorani Banskog dvora u ponedjeljak, 8. marta u 20 časova biće izveden muzičko poetski kabare DA, TO SU BILI DANI Nebojše Dugalića i Borisa Pingovića, a sa ovim glumcima na sceni će se naći i Vojislav Savić (bas gitara), Nina Ćosić (glas i udaraljke).

Ulaznice za muzičko poetski kabare po cijeni od 10 KM mogu se kupiti na biletarnici Banskog dvora od ponedjeljka (1. mart), svakim danom, osim nedjeljom u periodu od 12 do 18 časova.

Zbog trenutne epidemiološke situacije broj mjesta u publici za ovaj programski sadržaj je ograničen. Obavezno je nošenje zaštitne maske i dezinfekcija ruku na ulazu.

O muzičko poetskom kabareu „Da, to su bili dani“:

Kabare se pod ovim imenom izvodi od 2004. godine. U pitanju je kombinacija muzike i poezije. Lako, veselo, lepršavo kombinovanje poznatih stihova Duška Trifunovića, Laze Kostića, Miloša Crnjanskog, anegdota o Brani Petroviću, Vitomiru Nikoliću, Tinu Ujeviću, Zoranu Radmiloviću i drugim znamenitim ličnostima uz muziku „Santane“, Erika Kleptona, „Indeksa“, grupe „Leb i Sol“, Josipe Lisac, „Azre“, Đorđa Balaševića i „Bjelog dugmeta“ podsetiće mnoge na one lijepe, dobre stvari iz perioda kada su to zaista „bili dani“, neki kažu „bolji dani, nego danas“!

Ostavite komentar: