Druženje i dobra hrana: Poziv Banjalučanima na 17. kotlićijadu pored dvorane Borik

Manifestacija „17. KOTLIĆIJADA BORIK 2022“ održaće se u parku Sportske dvorane „Borik“ u subotu 14.5.2022. godine. Vrijeme početka takmičarskog programa je u 10:00 časova, a planirano vrijeme završetka je nakon proglašenja pobjednika u 15:00 časova.

Manifestacija je kulturno-zabavno-sportskog karaktera i obuhvata takmičenje u pripremi pasulja u tradicionalnom kotliću na otvorenoj vatri i takmičenje u sportskim disciplinama: bacanje kugle, pikado, stoni tenis.

Učešće na „17. KOTLIĆIJADI BORIK 2022“ najavili su sportski veterani, gradske i republičke javne institucije, ustanove i preduzeća, sportski centri i poslovni saradnici, dobrodošli su i svi građani koji žele sa svojim porodicama i prijateljima kvalitetno da provedu dan.

Manifestacija je međunarodnog karaktera jer učešće uzmimaju i predstavnici sportskih organizacija iz zemalja iz okruženja.

Borikova kotlićijada svake godine privuče 20-ak takmičarskih ekipa u svim disciplinama. Očekuje se oko 125 takmičara, i oko 300 građana kojima će „Fabrika kafe“ obezbjediti degustaciju svojih proizvoda od 10 do 12 časova, saopšteno je iz Javne ustanove Sportskog centra “Borik”.

Kotlićijada je uvrštena u manifestacije u oviru „ Proljeća u Banjaluci“ kojima se obilježava Dan grada.

Ostavite komentar: