VIDEO – Miloš Timotijević, od „Vojne akademije“ do „Južnog vetra“

Na radost mnogih obožavalaca „Vojne akademije“, u nastavku serije gledaćemo glumca Miloša Timotijevića. Poslije čitave sezone odsustva, majora Vasiljevića zatičemo kao potpukovnika koji se iz Niša vratio na Batajnički aerodrom.

Vaske je bio na vojnom aerodromu u Nišu. Napredovao je i vraća se u Beograd.

„To je sad produkcija dignuta na viši nivo pa ima više akcije, uvode se novi likovi, zanimljivi. Moj lik se vraća na Batajnički aerodrom, sad sam potpukovnik, a bio sam major u trećoj sezoni. Sve jeste vrlo uzbudljivo, drugačije nego što su fanovi Vojne akademije navikli, ali u pozitivnom smislu“, ističe glumac Miloš Timotijević, gostujući u Beogradskoj hronici.

Govoreći o produkcijskim pomacima u odnosu na ranije sezone, Timotijević je istakao da je sve na višem nivou, zanimljivih kadrova iz vazduha je više, klasične filmske akcije, eksplozija, i kako sezona odmiče postaje sve zanimljivije.

„Nije me bilo čitave sezone i sezona počinje tako što se Vaske i Roksanda vraćaju u Beograd na Batajnicu i dolazi do izvjesnih komplikacija koje ne smijem da otkrivam“, kaže poznati glumac najavljujući premijeru novog filma serijala Vojna akademija zakazanu za 2. oktobar.

Miloš Timotijević će se uskoro na programu RTS-a pojaviti i u seriji Južni vetar gdje tumači ulogu inspektora Stupara.

Često se pojavljuje u ulogama policajaca i kriminalaca.

„To je prokletstvo moje četvrtaste vilice. Ili prednost, nikad se ne zna. Jedino što je meni bitno je da u svim tim vojnicima, inspektorima da je svaki lik drugačiji, da to nisam ja u datim okolnostima nego različiti likovi sa raznim motivacijama“, zaključio je Timotijević.

 

Izvor:(RTS)Ostavite komentar: