VIDEO – Bojan Perić: Preko pozorišta do filma i televizije

Počinje snimanje pete sezone popularne serije „Vojna akademija“, u produkciji RTS-a i kuće „Nira pro“ i uz podršku Ministarstva odbrane.

U „Vojnoj akademiji“, kao i u životu, kada nam se učini da smo zatvorili jedno poglavlje, da smo ispunili cilj koji smo sebi zadali, ispriječe se nove okolnosti. I sada je potpuno jasno zašto je priča o seriji traži nastavak.

Jedan od glumaca serije „Vojna akademija“, Bojan Perić, gostujući  na RTS istakao je da je veoma srećan što je ova televizija pokazala želju da se serija nastavi, jer je kroz sve ove godine privukla pažnju publike.

I sada je potpuno jasno zašto priča traži nastavak. Lik Stošića, koji glumiš u seriji, završio je Akademiju, zaposlio se, ali nedostaje ono nešto što će život zaokružiti: ljubav, porodica.

„Ono što nedostaje od samog starta serije, vezano za sve likove kroz zrelost, odrastanje, biće predstavljeno u ovom nastavku“, istakao je glumac.

Šta je ključni momenat kod naših ljudi koji završavaju glumu ili čekaju posao.

„Situacija u našoj državi je neizvjesna i zavisite od tuđe volje, vizije, ideje, ne mogu sam sebi da dam ulogu. Ne treba pretjerivati i ne treba sve raditi. Izabrao sam taj poziv, i sada se nosim sa tim“, rekao je glumac.

Ističe da ga je put prvo naveo na pozorište, pa na film, ali se najduže zadržao na televiziji.

„Volim da igram u pozorištu, ali se više glumi na televiziji. Nove uloge u seriji ‘Vojna akademija’ su Tanasije Uzunović, Ivan Jeftović, Nina Janković. Priča je ista, ali na drugačiji način, novi je žanr i sa novom potpričom, koja će biti zanimljiva publici“, rekao je glumac Bojan Perić.

Snimanje će trajati 84 dana i emitovanje se planira za sljedeće proljeće. 

Ostavite komentar: