Izabrani svi finalisti 64. „Pjesme Evrovizije“

U finalu takmičenja za najbolju pesmu Evrope, posle izbora druge polufinalne večeri, predstavnici Sjeverne Makedonije, Holandije, Albanije, Švedske, Rusije, Azerbejdžana, Danske, Norveške, Švajcarske i Malte

Pjesma Evrovizije, najveće evropsko muzičko takmičenje, dobilo je večeras, tokom drugog polufinala, preostale finaliste.

U završnici izbora za najbolju pjesmu Evrope, poslije izbora druge polufinalne večeri, nastupiće predstavnici Severne Makedonije, Holandije, Albanije, Švedske, Rusije, Azerbejdžana, Danske, Norveške, Švajcarske i Malte.

Na drugoj polufinalnoj večeri nastupili su predstavnici Jermenije, Irske, Moldavije, Švajcarske, Letonije, Rumunije, Danske, Švedske, Austrije, Hrvatske, Malte, Litvanije, Rusije, Albanije, Norveške, Holandije, Sjeverne Makedonije i Azerbejdžana.

Pobjednici iz zemalja čiji su se predstavnici večeras borili za nastavak takmičenja prodružiće se onima koji su osvojili nastavak prve polufinalne večeri.

U subotu veče sa njima će da nastupe i predstavnici Njemačke, Italije i Velike Britanije, to jest članica Velike petorke koji se automatski plasiraju u finale Evrosonga.

 

Izvor:(Novosti.rs) 

Ostavite komentar: