‘Banja Luka Electronic Music Conference’ 10. i 11. maja u Domu omladine

U okviru manifestacije “Proljeće u Banjaluci” 10. i 11. maja u banjalučkom Domu omladine biće održana prva Konferencija elektronske muzike BLEMC 2019. (Banja Luka Electronic Music Conference).

“Želja nam je da se u Banjaluci organizuje jedan atraktivan i zanimljiv muzičko-edukativni događaj, a to je muzička konferencija po ugledu na konferencije u Amsterdamu, Londonu ili Majamiju. Konferencija je kulturnog, umjetničkog, edukativnog, poslovnog, ali i zabavnog karaktera, a dodatnu joj važnost daje činjenica da je scena elektronske muzike u svijetu, kao i u regionu, u velikom usponu”, kažu iz Udruženja DJ-eva “Urban Beat”, koje je i organizator konferencije.

Konferencija će trajati dva dana i dvije noći, a u okviru dnevnog programa očekuje nas niz radionica i panel diskusija, u kojima će učestvovati ugledni producenti, DJ-evi i promoteri iz regiona i Evrope.

“Mladi ljudi koji žele da se bave ovim poslom dobiće na ovoj konferenciji priliku da nauče mnogo novih i važnih stvari o DJ-ingu, produkciji, organizovanju događaja, ali i PR-u i saradnji s medijima”, istakli su organizatori.

 

Izvor:(Nezavisne novine)

 

Ostavite komentar: