“Zamalo je došlo do tuče”: Roker se prisjetio saradnje sa Tomom Zdravkovićem VIDEO

13.03.2024. | 13:31

Roker Milić Vukašinović, koji je posljednjih mjeseci nekoliko puta hospitalizovan zbog zdravstvenih problema, gostovao je u emisiji Ognjena Amidžića, gdje se prisjetio saradnje sa legendom narodne muzike Tomom Zdravkovićem.

Milić je Tomi napisao jedan od njegovih najvećih hitova, numeru “Sećaš li se Sanja”, koji je Zdravković žarko želio da otpjeva. Jedini problem je bio uslov koji mu je roker postavio, zbog čega je zamalo izbila tuča!

“Kada je uzeo “Sećaš li se Sanja”, mene su zvali da dođem u kafić. Toma, tek je izašao iz bolnice, htio je da pjeva. I ja odem, šta ću. On me pita: ‘Šta je problem?’, on kaže:'Ovo je najbolja narodna pjesma koju sam čuo’, ja mu kažem da snimi, ali da ne pije, jer je tada počeo da pije, samo što je izašao iz bolnice. Umalo smo se potukli jer sam ja tada bio glavni autor u Jugoslaviji, a on je tek trebao da se provali”, pričao je Milić i nastavio:

“Pijan je bio, počeo je da me provocira. Onda on priča: ‘Tvoje pjesme su g***a’ i kada je meni pukao film, skočio sam na sto i rekao mu: ‘Sada ću ti razvaliti zube’. Malo mu je to smetalo. Ja sam došao skoro, on skoro mrtav pijan, sjedio sam s njegovim društvom i probudio se. U sobi mrak, nisam znao, okrenem telefon, a oni mi kažu: ‘Toma te je donio u sobu hotela, platio je sve, morao je da ode'”, rekao je Milić u Amidži šou, prenosi Mondo.