Zakazao sastanke sa još dvije djevojke: Halid Muslimović otkrio kako je testirao suprugu

21.02.2024. | 19:40

Halid Muslimović decenijama je u braku sa izvjesnom Adelisom, a sada je ispričao anegdotu iz perioda kada su se upoznali.

Pjevač je poznat kao veliki zavodnik. On je napravio lukavi trik da vidi koja će djevojka da nasjedne, tako što je njih tri pozvao u kafanu u različito vrijeme.

– Ja sam imao tri djevojke. I zakažem jednoj u osam, drugoj u devet i trećoj u deset sastanak. Adelisa je bila ova što je trebalo druga da se pojavi. Ja sam se sakrio u ćošku i gledao. Prva što je došla u osam čekala je do osam i dvadeset i otišla. Adelisa je došla u devet i čekala. Treća što je došla u deset isto je otišla poslije dvadeset minuta. Adelisa je čekala do pola jedan dok se ja sa društvom raziđem. Tako je dobila prednost – objasnio je Muslimović.

Adelisa se ranije bavila pjevanjem, kako je rekao. U braku su dobili ćerku Lejlu i sina Еnisa.

– Adelisa je bila popularna, radila je sa svojim bendom. Imala je jednu pjesmu „Vozovi“ koja je već počela da se vrti po radio stanicama. Onda je počeo taj prokleti rat koji je sve poremetio. U tom trenutku smo počeli našu vezu koja je eto održala se do danas. Imamo dvoje djece i troje unučadi -izjavio je pjevač za “Zvezde Granda specijal”.