Za život mu treba 3.000 evra mjesečno! Lepa Lukić “potkačila” Miroslava Ilića

05.02.2021. | 09:55

Pjevačica Lepa Lukić prokomentarisala je izjavu svog kolege Miroslava Ilića, koji je nedavno rekao da mu treba 3.000 evra mjesečno da preživi.

“Meni treba mnogo manje nego njemu, to je sve preterivanje. Pa ja toliko ne potrošim ni u Kanadi, a tamo je sve jako skupo. Ljudi vole da fantaziraju i preuveličavaju stvari”, rekla je Lepa, te dodala da joj koncerti ne nedostaju tokom pandemije korona virusa.

“Ne, jer ja nisam pretjerano putovala ni nastupala ni ranije, prije korone, da bi mi nedostajala publika nesto naročito. Ja sam gostovala po Kanadi, ponekad bih skoknula do Amerike, jer ja imam njihov pasoš”, rekla je pjevačica, pa se osvrnula na to na šta voli da troši novac.

“Imam neka svoja zadovoljstva na koje volim da potrošim i za to ne žalim. Volim da odem do prodavnice, idem da pravim nokte, do banke, kazina… Ništa ja svoje navike nisam promijenila, meni sve isto kao i pre korone”, priča kraljica narodne muzike.  Na pitanje da li je mlađe kolege zovu da se raspitaju za njeno zdravlje, Lepa kaže:

“Ma kakve mlađe kolege? Oni ne umijju ni dobar dan da kažu. Zvali su me Merima Njegomir, Ana Bekuta, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Era Ojdanić. Ovi drugi me ne interesuju u životu”, kaže.

Lepa je dodala da su joj pomenute kolege nudile pomoć oko kupovine namirnica i sličnih stvari, ali da ju je ona odbila.

“Nude sve što treba, ali nema potrebe. Ja idem sama, a imam i ženu koja mi pomaže. Zvali su me i volonteri iz opštine Čukarica, nudili pomoć i donosili sve što mi je trebalo”, kaže pjevačica, piše Pink.