Vikend je tu! Evo na šta se trebate pripremiti

03.02.2024. | 06:30

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile ovaj vikend.

Ovan

Ovaj vikend obećava obilje zabave i dobrog provoda! Bilo da idete u bioskop, na klizanje ili na odmor sa porodicom, partnerom ili prijateljima, jedno je sigurno: još više ćete ojačati veze i fenomenalno se provesti!

Bik

Horoskop za vikend kaže da u subotu uopšte nećete biti “svoji”. Treba vam više odmora, a ako to sebi ne priuštite, najverovatnije ćete uskoro posustati na svim poljima i početi da pravite greške. Budite odgovorniji prema svom zdravlju.

Blizanci

Veoma ste zabrinuti zbog nečega na šta ne možete da utičete. Iako su vam mnogi savjetovali da prestanete da brinete o sitnicama, vi to zaista ne uspijevate! Ovog vikenda ćete možda početi da primjenjujete tuđe savjete i naičiti kako da brigu ostavite po stani.

Rak

Horoskop za vikend kaže da je moguće je da ćete dobiti bonus, neočekivani novac ili neki drugi vid finansijskog podsticaja. Iako vaša situacija uopšte nije kritična, dodatni novac nikada ne škodi! Od sada ćete moći da pojačate planove i “ciljate visoko”!

Lav

Ugledate se na stariju osobu koju smatrate mentorom, ali to vam nije mudro. Osim što nemate šta da naučite od te osobe, stvarate joj veoma neprijatnu situaciju, jer previše zavisite od nje. Saberite se!

D‌jevica

Horoskop za vikend kaže da će vas stariji prijatelj pitati za savjet o jednoj delikatnoj stvari. Pokušajte da mu pružite svu svoju podršku (naročito ako se oslanja na vas) i na kraju vikenda ćete se osjećati mnogo bolje jer ste uradili pravu stvar!

Vaga

Ponekad ulažete mnogo vremena u potpuno nebitne stvari. Na primjer, vikend ćete najvjerovatnije provesti pokušavajući da spremite neko remek-đelo u kuhinji, a nije da vam je to baš jača strana. Bolje pokušajte da razvijate vještine prema kojima gajite sklonost.

 

Škorpija

Horoskop za vikend kaže da ćete biti uznemireni zbog rasprave sa članom porodice. Za pohvalu je što imate svoje principe, ali da li je potrebno da ih se slijepo držite i da ste spremni da se žestoko posvađate? Razmislite.

Strijelac

Poslije naporne ned‌jelje na poslu, konačno imate priliku da se opustite. Međutim, to ne znači da treba da ostanete u krevetu, stalno gledate TV… Naprotiv, što više budete povezani sa stvarima oko sebe, bolje ćete se osjećati!

Jarac

Horoskop kaže da ste veoma ishitreni, postupate nepromišljeno, i čak i kada d‌jeluje da vodite dijalog, zapravo ne slušate već prfekidate partnera i kolege. Morate da im dopustite da kažu šta im je na srcu ukoliko mislite da popravite odnose, piše Sensa.

Vodolija

Imate velika očekivanja od partnera, ali kada treba da vi da doprinesete poboljšanju odnosa, od‌jednom ste zatrpani obavezama, tražite izgovore. Zbog toga situacija među vama nije baš dobra, a ni ovog vikenda neće biti pozitivnih pomaka u ljubavi.

Ribe

Horoskop kaže da i vi i vaša bolja polovina uludo “traćite” vreme. Oboje morate da napravite hitne promjene! Prestanite da odugovlačite i iskoristite slobodno vrijeme koje imate da u ova dva dana  napravite plan koji će podići vašu vezu na viši nivo.