Uživa u Francuskoj: Fatalna Ruskinja “upecala” još jednog slavnog sportistu

21.01.2024. | 12:06

Jedan od najboljih vozača Formule 1 u istoriji Luis Hamilton uživao je u večeršnjem izlasku sa Irinom Šajk, jednom od najfatalnijih djevojka za sportiste.

Legendarni Britanac je u petak uveče u Parizu primjećen u društvu prelijepe Ruskinje u jednom lukzuznom mjestu u prijestolnici Francuske.

Sastanak sa sedmostrukim svjetskim šampionom dolazi samo nekoliko dana nakon što je ona bila na večeri sa ikonom NFL-a Tomom Brejdijem. Oni su već dugo vremena povezivani, ali nikada nisu potvrdili romansu. Kada se nedavno ispitivalo o njihovoj romansi o kojima se pričalo, bivša djevojka Kristijana Ronalda nije imala koomentara. Izvori Brejdiju su tvrdili da on zbog silnih obaveza nije imao vremena da se posveti Ruskinji.

Irina Šajk je predhodno bila u vezi sa holivudskim zavodnikom Bredlijem Kuperom s kojom ima i kćerku. Irina već godinama slovi za jednu od najljepših manekenki, a poznata je i po vezama sa brojnim slavnim osobama. Pet godina je bila u romasi za Kristijanom Ronaldom. Svjetsku slavu stekla je 2011. godine kao prva Ruskinja koja je pozirala za naslovnicu “Sports Illustrateda“, prenose Nezavisne.