Udala se kćerka Siniše Mihajlovića: Virdžinija rekla “da” italijanskom fudbaleru

17.06.2023. | 20:38

Mlađa kćerka legendarnog fudbalera Siniše Mihajlović, Virdžinija Mihajlović (25) udala se danas, 17, juna, za italijanskog fudbalera Alesandra Voljaka (24).

Svečana ceremonija se održala u Bariju, u katedrali Monopoli iz 12. vijeka, a gosti su smješteni u luksuznom hotelu Masseria Caselli.

Nije slučajno to što se lijepa Virdžinija odlučila baš za Bari, na tom mjestu je njen otac Siniša Mihajlović sa Crvenom zvezdom ispisao historiju evropskog fudbala.

Blistala u bajkovitoj vjenčanici

Mlada je blistala u bajkovitoj vjenčanici od čipke, koju je sama kreirala. Vjenčanje je bilo intimno, samo za najbliže prijatelje i porodicu.

– Pozvali smo samo rodbinu, bliske ljude sa kojima se često čujemo i koji su bili tu u važnim trenucima. I Alesandro i ja imamo velike porodice i mnogo prijatelja, a to znači da neće biti manje od dvjesto gostiju. Srećni smo jer imamo toliko ljudi koji nas vole – rekla je nedavno Virdžinija.

Virdžiniji su kumovali brat Miroslav i sestra Viktorija, a Alesandro je također izabrao sestru i brata za ovaj važan čin.

Braća je ispratila do oltara

Do oltara su lijepu mladu ispratila braća Miroslav, Dušan i Nikolas koji su je predali budućem suprugu.

Po završetku ceremonije, mladenci su napustili katedralu, a kada su ih gosti dočekali aplauzom, pao je i sočan poljubac.

Podsjetimo, još prije godinu dana bilo je priče da će njih dvoje organizovati prelijepo vjenčanje, ali su planovi morali da se mijenjaju zbog iznenađujuće i šokantne smrti Siniše Mihajlovića, koji nas je napustio u decembru poslije duge borbe sa leukemijom u 53. godini.

Virdžinija i Alesandro u vezi su dugi niz godina i imaju dvogodišnju kćerku Violante.