Ućutkala kritičare: Dara Bubamara pokazala da još uvijek ima zanosnu figuru FOTO

08.04.2023. | 11:01

Pjevačica Dara Bubamara, koja je na Instagramu fotkom sa čašom šampanjca u prvoj klasi otkrila pratiocima da ide na odmor u Brazil, objavila je prve slike i snimke sa plaže.

Nakon brojnih prozivki na račun izgleda što na Instagramu, što uživo, Dara je riješila da svoje obline upakuje u minijaturni, crni bikini, iz kojeg je bukvalno prelivala.

Dok je šetala plažom zumirala je svoje “sedmice”, da bi potom objavila i par fotki na kojima se vidi kako izgleda u najmanjim gaćicama do sad, a komentari nisu prestajali da se nižu.

“I Kim Kardšijan bi ti pozavidjela”, “Opet se fotošopira, vidjeli smo kako izgledaš uživo”, “Daro goriš”, “Uzela kupaći dva broja manji” – bili su samo neki od komentara.

Podsjetimo, nedavno se oglasila komšinica iz Darine zgrade, koja tvrdi da pjevačica automobil ne napušta, piše Blic.

– Skoro nikada Daru ne vidim da ide pješke. Uvijek je u automobilu. Vozi dobra i bijesna kola, a nije joj strano ni da često nagazi po gasu. Ona je prosto taj tip, voli brzu vožnju i očigledno je zavisnik od adrenalina. Sve svoje obaveze obavlja sa automobilom i rijetko kada je možete vidjeti da šeta ulicom. Pretpostavljam da joj dodatno stvara pritisak kada je ljudi prepoznaju i žele da se fotografišu sa njom – rekla je.