U braku sa biznismenom: Ovo je jedna od najbogatijih voditeljki u regionu

11.03.2024. | 20:35

Voditeljka Aleksandra Gudelj (40) važi za jedno od najljepših TV lica u Srbiji, koje svojim izgledom nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Rođena 1984. godine u Zemunu, a tokom godine se oprobala u više profesija, kao student se bavila i modelingom, a od 2008. godine je gledamo na malim ekranima. Godinu dana kasnije je prvi put srela biznismena Veljka Gudelja, ni ne slutivši da će upravo on biti njena ljubav za čitav život.

Sljedeći put ju je prijateljica pozvala na ručak, a u restoranu se pojavio Veljko. Tada su počeli da se druže, ali ubrzo nakon toga i uplovili u vezu.

Aleksandra je u braku sa biznismenom Veljkom Gudeljem dobila troje djece: Milijana, Damjana i Emilije. “Uvijek sam maštala o tome da ću imati veliku porodicu, i da ću s ljubavlju za nju pripremati hranu, kombinovati začine i birati recepte. Tako su radile moja mama i baka. Suprug i sinovi su pravi gurmani, meni je to drago. Stariji sin odmah poslije škole zove da pita šta ima za ručak, a čak i moj suprug zove s poslovnog puta da vidi šta li sam napravila”, ispričala je ona svojevremeno za Gloriju.

Par se vjenčao u Africi, a potom je u Srbiji organizovao crkveno vjenčanje:

“Mi smo imali dvije ceremonije, jednu na Mauricijusu, gdje nas je vjenčao matičar, i drugu u Beogradu, u crkvi. I onda zamislite koliko mi događaja za prepričavanje imamo “, ispričala je Aleksandra. Kako je istakla, baš nedugo prije toga su se na svoju godišnjicu braka prisjećali svog prelijepog afričkog vjenčanja i setili simboličnog trenutka koji će pamtiti zauvijek.

“Sjetili smo se kako nam je za oba dana padala kišica i kako je to u Africi znak velike sreće.Čak se pojavila i duga ispod koje smo napravili predivne fotografije. Bilo je tu i zanimljivosti, poput one da me je dever izveo i predao budućem mužu, a potom mi bio svjedok, tj. kum na vjenčanju”, ispričala je voditeljka, prenosi Mondo.