Tina Ivanović savjetuje: Ne treba biti pretjerano iskren, pogotovo ne na estradi

15.08.2022. | 21:20

Tina Ivanović važi za jednu od najiskrenijih pjevačica na našoj estradi, a kako tvrdi to ju je i koštalo.

“To su samo moje priče, ne mogu da pobjegnem od onoga što jesam. Meni je najveći kompliment kada dobijem pohvalu od kolega da sam najprirodnija na estradi, da se ponašam normalno i ne glumim zvijezdu. Ne mogu da se promijenim, ako nisam do sad, neću ni od sad. Mislim, promijeniću se na drugi način, na primjer da ne vjerujem nekim ljudima kojima ne treba“, objasnila je pjevačica za “Grand online”.

Ona posebno ističe da se iskrenost na estradi ne isplati.

“Kako kad, a u suštini ne treba biti pretjerano iskren, pogotovo ne na estradi”, dodaje Tina.

Pjevačica i pored zdravstvenih problema sa štitnom žlijezdom pokušava da ostane profesionalac.

“Dešava mi se mnogo puta da izgubim energiju, još inače imam problem sa štitnom zlijezdom i to mi često izaziva promjene raspoloženja, nedostatak energije. Mnogo puta mi se dešava da nemam volje ni za spremanjem, ali sastavni dio mog posla je takav da moram da ispoštujem i snimanje emisija, nastupe i voditelje, sve što obećam”, ispričala je nedavno.

Ona je apelovala na sve žene da na vrijeme odu na kontrolu.

“Ja samo mogu da poručim ženama da se kontrolišu redovno, ja sam imala tu sreću da sam na vreme uspela da otkrijem te neke promijene tako da smo uspjeli sve da sanimaro i Bogu hvala sada je sve u najboljem redu”, rekla je Tina ranije za “Grand televiziju”.