“Svjetlo na kraju tunela”: Banjalučanka o Zvezdama Granda i o radu sa Cecinim saradnicima

05.04.2021. | 21:20

Bivša učesnica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Vanja Knežević prvi put nakon diskfalifikacije odlučila je da progovori o svemu, te najavila i pesmu.

Vanja Knežević je ponovo u centru pažnje, a po svemu sudeći došlo je do potpunog obrta dok su mnogi mislili da se Vanjina karijera nakon diskfalifikacije završava, ona snima pjesmu.

Iako su se naizgled emocije stišale nakon njenog sukoba sa žirijem pomenutog takmičenja, pjevačica je odlučila da prvi put javno progovori o svemu, pa potvrdila da uveliko radi na novoj pjesmi i da je srećna, prenosi Blic.

“U fazi su neke nove pripreme, novi muzički projekti tako da povodom toga dolazim u Beograd, možda se i preselim u Beograd, kako je krenulo. Konačno neke lijepe stvari mogu da ne objavim, to mi jeko moje svjetlo na kraju tunela, nakon tog cijelog mraka. U fazi pripreme je nova pjesma, to je ujedno i moj prvenac, moja prva pjesma. Dobila sam tu privilegiju i čast da radim sa Cecinim saradnicima, eto prvi put i to da kažem. Još uvijek sam u šoku kada su mi javili da ću imati priliku da radim sa njima. Veoma sam srećna, danas baš treba da idem da snimam, da vidimo kako i šta. Baš sam srećna zbog toga, i nadam se da će sve ići svojim tokom i baš u pravom smijeru”, rekla je ona.

Vanja je odlučila da prvi put javno progovori o svojoj diskvalifikaciji iz muzičkog takmičenja, pa je ispričala kako se osjećala kada je čula kritike i uvrede na račun svog izgleda.

“Meni je to bilo jedno jako stresno snimanje i sada kada se sjetim tog momenta neki mi je nelagodan osjećaj. Još kada su pomenuli da sam opsovala, znam kada su to rekli da me je neki znoj oblio, da mi nije bilo dobro, jer znam kakva sam i da se sigurno tako ne bih ponašala na sceni. Hvala Bogu, Marija je stala tu u moju odbranu jer me zna. Hvala joj što je stala u moju odbranu, i suze su pokazatelj kako sam se u tom trenutku osjećala.

Na neki način mi je drago što sam završila sa takvim tipom takmičenja, jer tek sad u stvari vidim šta je sve to, jer ja možda nisam ni bila svjesna šta se tu sve komentariše i radi. Tek poslije svega ovoga sam shvatila i uvidjela neke stvari koje do tada nisam. Ja gledajući sve te emisije sam uvidela da se taj kriterijum ko će biti zvezda zaista vrednuje na osnovu fizičkog izgleda što zaista nije mjerodavno. Vidjela sam da se čak i opstanak nekih takmičara gleda po izgledu, po tim nekim fizičkim karakteristikama. Čak možda neko ko bolje pjeva, a ko se recimo ne oblači kako bi neko htio, neće da dogura tako daleko”, ističe za Mondo.