Sve isplanirao: Ovako je Đorđe kidnapovao djecu Tanje Savić

22.08.2020. | 12:38

Tanja Savić u javnosti je objelodanila da je njen suprug odveo djecu u Australiju bez njene saglasnosti, a mnogi su se zapitali kako je to uopšte bilo izvodljivo.

“Od nekoliko verzija koje sam čula, ove zvuče najrealnije. Za 20.000 evra, koje sam, naravno, ja zaradila, kupio je četiri avionske karte za biznis klasu, da bi na aerodromu rekao da ‘mama ne može da putuje jer je dobila temperaturu’”, otkrila je pjevačica, pa nastavila:

“To je, vjerovatno, zvučalo dovoljno uvjerljivo, a ne bi me čudilo da je falsifikovao moj potpis. Uvijek je sve papire držao kod sebe, jer je volio da baš sve kontroliše. Znam da je očekivao da ću potrčati za njim, jer je i prije dvije godine odveo sinove bez mog znanja, pa sam ja pojurila.”

Kako je rekla bila je to najkasičnija ucjena djecom, tako je i sada.

“Strašno je kad vas neko zadržava u braku ili vezi samo zato što bezgranično volite djecu i ne možete da zamislite život bez njih. Međutim, više ne mogu da mu opraštam jer samo ja znam sa koliko straha i tuge sam se suočila kada nisam znala gdje su Maksim i Đorđe”, rekla je pjevačica za Hello.

Istakla je da od dana kada je objavila post na Instagramu, nisu progovorili ni riječ.

“Prethodno smo mnogo sati proveli pričajući, ali sve se svodilo na isto – ja sam pokušavala da ga odobrovoljim, dok je on, kao i obično, manipulisao. U nekom trenutku sam i ja počela da manipulišem njegovim emocijama, da vidim kako će se on ponašati. Kao toliko puta do tada, kada bi shvatio da ne može da me pobijedi, glumio je žrtvu. Neko vreme uspijevala sam da taktiziram, a kad više nisam mogla da izdržim, govorila bih mu šta mislim. U tim situacijama je pokazivao svoje pravo lice. I tako iz dana u dan… Kada god bi se iznervirao, nije mi davao da čujem sinove”, rekla je Tanja.

Nekad uspije da se čuje sa djevom.

“Zovem više puta dnevno, pa mu vjerovatno dosadim, ali ja samo želim da razgovaram sa svojom djecom. Jednom prilikom je Đorđe došao do tatinog telefona i sakrio se u toalet kako bi pričao sa mnom. U pozadini se čuo Dušanov glas i pitanje: ‘Sa kim razgovaraš?’. Poslije odgovora: ‘Sa mamom’ nastala je vika, tokom koje sam jasno čula: ‘Jesam li ti rekao da ne diraš moj telefon?!’”, zaključila je pjevačica.