Suočavanje muža i ljubavnika: Rekla je da će se razvesti, htio sam da vas sačuvam

10.07.2024. | 10:08

Ivana Marinkovića je u “Eliti” prevarila supruga Jelena Marinković sa Urošem Rajčićem.

Uroš i Ivan su se sinoć prvi put suočili i rekli sve jedno drugome. Uroš je tom prilikom iznio svoju stranu priče o aferi sa Jelenom.

– Kako je bilo u zatvoru? – upitao je Ivan.

– Kamere nisu radile, poljupci nisu bili. Maženje je trajalo dva sata – rekao je Uroš.

– Jel bilo nešto više – upitao je Ivan.

– Ne, ne samo je bilo maženja. Rekla mi je da nikad to nije osjetila i da je par puta već planirala da se razvede. Rekla je da joj se nešto desilo i da joj se sviđam – rekao je Uroš.

– Jel misliš da je odmah htjela da uđete u vezu? – upitao je Ivan.

– Da, da sam ja htio odmah, to bi se desilo. Ona je htjela da se pokrije pokrivačem – rekao je Uroš.

 

– Kako nisi imao to u sebi da mi kažeš? Imao si  priliku da spriječiš to zbog mene sa kojim si dobar, trebao si tako da mi ne uništiš brak – upitao je Ivan.

– Ja bih tu ispao najgori. Ja sam tek kasnije našao tu poruku, sve to negdje sam krio. Ja sam planirao da ti kažem čim izađem odavde, nisam htio ovdje da vam uništavam živote – rekao je Uroš.

– Pa već si uništio živote – rekao je Ivan.

– Smatrao sam da te napolju pozovem i kažem ti. Onaj dan Stefani iznosi, ti je braniš po svaku cijenu, pritom ja sam nju pitao kako može to da radi u ovakvoj situaciji gdje ste najomraženiji, ona je meni rekla da ne može da izdrži i meni to nije jasno. Ja sam juče odlučio da ti kažem sve. Očekivao sam negdje da će ona da kaže – rekao je Uroš.

– Ona je sve lagala, ona je priznala sve onog trenutka kada si ti izgovorio prvu rečenicu za koju niko nije znao. Ona je tek tad priznala – rekao je Ivan.

– Htio sam da vas sačuvam. Sinoć sam čekao da čujem šta će ona reći. Meni je žao tebe da gledam – rekao je Uroš.

– Boli me k**ac šta je i koga je tebi žao. Nadam se da dok ne izađemo nećete imati ovde ništa na moje oči – rekao je Ivan.

– Naravno da nećemo, ali ja nisam očekivao da će ona biti loše – rekao je Uroš.