Sudbina slavne glumice malo koga ostavlja ravnodušnim

10.02.2024. | 21:14

Glumica Sofija Vergara važi za jednu od najljepših i najuticajnijih žena svijeta, a veliku slavu stekla je ulogom u seriji „Moderna porodica“ 2009. godine.

Sofija je odrasla u Kolumbiji u radničkoj, katoličkoj porodici i imala je petoro braće i sestara. Iako je maštala o tome da postane stomatolog i završila skoro tri godine ovog fakulteta, njena ljepota ju je ipak odvela do bavljenja modelingom.

Činilo se kao da joj je sve u životu idealno, a onda je 1998. godine došlo do stravične tragedije kada je, tokom jednog pokušaja otmice, ubijen njen rođeni brat. Nakon toga, cijela porodica se preselila u Majami.

Tamo je srela svoju srednjoškolsku ljubav, Džoa Gonzalesa, koji ju je zaprosio, a dvije godine kasnije dobili su i sina Manola. Međutim, ta veza trajala je kratko, a Vergara je kasnije postala poznata po romansama sa „lošim momcima“.

Naime, nakon razvoda od Džoa, bila je u vezi sa Krisom Pacielom koji je bio član bande, a 2000. godine je uhapšen zbog ubistva jedne domaćice koje se dogodilo četiri godine ranije. Glumica je, zbog velike ljubavi koju je osjećala prema njemu, željela da proda kuću i plati mu kauciju od 15 miliona dolara, ali ni veza sa njim nije joj potrajala.

Tu nije bio kraj njenim vezama sa muškarcima koji su u sukobu sa zakonom. Sofija je uplovila u vezu sa kolumbijskim „kraljem droge“ Andresom Lopezom, a potom je bila vjerena za Nika Loeba od kog se rastala 2012. godine.

Mnogi i danas pamte dramu kroz koju je prošla sa njim kada je pokušao da iskoristi njihova dva embriona koja su zamrznuli u klinici. On je tada našao i surogat majku, ali ga je Sofija tužila i spriječila u ovoj namjeri.

Njih dvoje su završili i na sudu koji je kasnije trajno blokirao Loebov pristup embrionima bez Sofijinog pisanog pristanka.

U julu 2014. godine upoznala je Džoa Manganela za kog se i udala. Imali su bajkovito vjenčanje, a on je jednom prilikom priznao i da mu je bilo neprijatno da se upozna sa Sofijom jer je bio opčinjen njenom ljepotom.

Iako je djelovalo da je kraj njega konačno pronašla svoju sreću i važili su za jedan od skladnijih parova u svijetu poznatih, Sofija i Džo su prošle godine saopštili da se razvode nakon sedam godina braka. U zajedničkom saopštenju napisali su da će ostati prijatelji i da su im se „putevi jednostavno razišli“.

Glumica je nedavno priznala da je jedan od glavnih razloga za ovu odluku bio taj što je Manganelo želio dijete, a ona smatra da joj je „vrijeme da bude baka“.

„Moj brak se raspao jer je Džo bio mlađi od mene i želio je da ima djecu, a ja nisam željela da budem stara mama. Osećam da to ne bi bilo fer prema bebi. Poštujem onoga ko to radi, ali to više nije za mene. Dobila sam sina sa 19 godina, koji sada ima 32 godine, i spremna sam da budem baka, a ne majka. Skoro sam u menopauzi, to je prirodan tok stvari“, rekla je ona isreno za „El Pais“.

Nedavno je otvorila dušu i o porodičnoj tragediji, tačnije ubistvu svog brata koje im je svima promijenilo živote.

„Nažalost, u Kolumbiji su u to vreme pipci narko-prometa bili svuda. Ne mogu da vam kažem da su svi bili dileri droge, jer to nije istina. Ali, na primer, ako ste arhitekta, ko je kupovao stanove? Ako imate auto-salon, ko kupuje automobile? Narkosi. Znao si ko su narkosi. Sve je bilo dirnuto njima. Moj brat je bio drag dečko, ali donio je pogrešnu odluku i nažalost platio za to. Svi smo to platili“, rekla je ona za „Daily Mail“.

„Kad umre neko tako poseban, dobar otac i brat, to uništava porodicu. Moji majka i otac nikada više nisu bili isti. Moj drugi brat, koji mu je bio vrlo blizak, zbog traume je postao alkoholičar, a potom i zavisnik od kreka“, dodala je Sofija.

Sofija Vergara glumačku karijeru je počela da gradi ulogom u seriji „Akapulko, tijelo i duša“, a pojavila se i u „Čuvarima plaže“. Nju smo imali priliku da vidimo i u ostvarenjima „Velika frka“, „Vrela krv“, „Vruća potera“ i drugim.

Oznake: Sofija Vergara