Stigla “Karma”: Banjalučanka Vanja sa prvim singlom na 18. mjestu Jutjub trending liste

16.06.2021. | 15:57

Još otkad je diskvalifikovana iz “Zvezda Granda” mnogi su željno iščekivali da čuju prvi singl Vanje Knežević pod nazivom “Karma”.

Podsjećanja radi, ona je izbačena iz spomenutog muzičkog talent šou-programa nakon što je na društvenim mrežama dijelila objave koje su sadržale uvrede na račun članova žirija, dok je ona, sa druge strane, optužila iste za verbalno nasilje.
Iako je Vanja danima unazad pompezno najavljivala svoj muzički prvenac, na šta su neki od njenih saradnika poručivali da će se “vidjeti čija će karma biti ova pjesma”, 24 sata kasnije je moguće vidjeti da je Kneževićeva završila na 18. mjestu Jutjub trending liste.

https://www.youtube.com/watch?v=PsvdA1gnLCk

“Tresla se gora, rodio se miš. Već viđeno, neinventivno, kao i svaka druga. Ko visoko leti – nisko pada. Ova će ostati upamćena po tome što su joj rekli da izgleda kao tetka. Ovo će biti zaboravljeno do sutra. Harizma ostala kod kuće”, nizali su se negativni komentari, dok je bilo i onih dobronamjernih.
“Napravila je grešku što je čekala ovako dugo da izbaci pjesmu, trebalo je da iskoristi kad je bila u centru pažnje, zbog skandala. Ne dopada mi se, ali se čuje da je jako talentovana, nadam se da će sljedeća pjesma biti kao ono što snimaju Džejla i Ilma. Ima potencijala, ali moglo je ovo mnogo bolje”, poručili su drugi, piše Puls.

Oznake: Karma, Vanja, YouTube