Stavio tačku na spekulacije: Mile Kitić progovorio o odnosu sa suprugom Martom

03.11.2023. | 07:55

Folker Mile Kitić i Marta Savić više od dvije decenije su braku, a posljednjih godina njihov odnos intrigira javnost.

Par se upoznao na jednom nastupu u Njemačkoj, a Kitić kaže da ga je Marta kupila na “prvu” svojim lijepim ponašanjem, govorom i kao osoba, a pored toga, bila je veoma atraktivna.

“Marta se malo otela u zadnje vrijeme! Kad sam je upoznao bila je tiha, mirna, povučena, odmjerena… Imala je 21. godinu, a ja sam, inače, 14 godina stariji od nje. Imao sam ja jedan brak prije nje. Marta me je osvojila jer je lijepo pričala, inteligentna je, svidio mi se njen način razmišljanja”, kazao je Mile.

On ističe da je Marta tada bila samo jedna u nizu od lijepih žena koje je upoznao, te da se ljubav dogodila tek kasnije.

“Nisam se zaljubio na prvi pogled u nju jer sam ja tutnjao na sve strane, bilo je žena koliko hoćeš! Ona je živjela u Nemačkoj, a ja sam tamo odlazio da pevjam, pa smo se viđali. Poslije je ona počela da dolazi u Srbiju, pa sam je odveo u Južni vetar, gdje je snimila pjesme”, ispričao je svojevremeno Mile.

Kitić je ranije isticao da je njegova supruga zapostavila svoju karijeru kako bi se posvetila njegovoj. Iako se često pisalo da im je brak na klimavim nogama, Mile je to uvijek oštro demantovao, ističući da imaju otvoren odnos.

“Dobili smo divno dijete. Obično nastaju problemi kad se spoje pjevači, ali mi nismo imali probleme te vrste. Ona je znala šta se sve radi, ja sam znao šta se sve radi. Pisali su sve i svašta o nama. Milion puta sam pročitao da se razvodimo, ali to nema veze sa istinom. Mi se nikad nismo posvađali po tom pitanju toga gdje je ko, šta i kako”, dodao je pjevač, prenosi Grand.