Slavna Rijana golim grudima izazvala burne reakcije: Neka ti Bog oporosti FOTO

11.04.2024. | 13:26

Ljepotica sa Barbadosa se na naslovnici obučena kao časna sestra, čime je izazvala burne reakcije.

Ovih dana je slavna Rijana u centru pažnje javnosti.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Interview Magazine (@interviewmag)

Dok su jedni ljuti na nju zbog toga što ne objavljuje novi album već dugo vremena, drugi joj zamjeraju na previše sličnosti s Bjankom Censori, a ona očigledno samo želi da bude što provokativnija.

Nakon što je pozirala u seksi donjem vešu u cilju promovisanja svoje nove linije donjeg veša, Rijana se našla na naslovnici modnog izdanja magazina “Interview”, gdje je pozirala kao časna sestra, a u opširnom intervjuu govorila je o svom partneru ASAP Rokiju s kojima ima dva sina.

“Samo sam pustila da se desi onako kako mora. Naša veza je bila kao cvijet – ili će uvenuti ili će procvjetati. Pustila sam da bude šta bude”, priznala je Rijana i dodala da planiraju proširenje porodice, te da bi željela da ima onoliko dece koliko Bog odluči”, poručila je ona.

Na fotografiji objavljenoj i na Instagramu i ovog puta su joj se grudi našle u prvom planu, što je opet razljutilo njene obožavaoce, pa su i sada bili veoma kritični, prenosi B92.

“Nepoštovanje hrišćanstva se previše otvoreno pokazuje”, “Šta ti je na umu? Neka ti Bog oprosti”, poručili su joj u komentarima.