Sijaju dijamanti: Ana Ivanović na ruci nosi pravo unikatno bogatstvo FOTO

24.04.2024. | 18:02

Bivša teniserka Ana Ivanović u posljednjem periodu posebnu pažnju privlači svojim autfitima.

Uz stajlinge birane po poslednjoj modi Ana nerijetko uklopi i komade nakita poznatih svjetskih brendova, a jedno od njenih najsvježijih pojavljivanja u tajvnosti mnogima je oduzeo dah.

Naime, Ana se nedavno pojavila na crvenom tepihu, a pored duge žute haljine koja joj je otvorila jedno rame, više pažnje privukao je njen sat.

Kako prenosi stranica na Instagramu, model Roleksa od bijelog zlata koji je prekriven dijamantima u duginim bojama vrijedi 500.000 evra. Pomenuta stranica takođe tvrdi da je model unikatan, te da više nije u proizvodnji.

Podsjetimo, Ana Ivanović nedavno je da otkrila na koje načine zarađuje nakon što se svojevremeno penzionisala iz sporta. Kako je Ana istakla, ona ima dva svoja biznisa, i firmu u Beogradu gdje joj brat najviše pomaže.

– Imam par poslovnih projekata. Kozmetička linija je nešto što mi je blisko srcu. To je nešto što sam ja sama kreirala, uz pomoć profesionalaca u tom polju. To je organska kozmetika. Oduvijek sam voljela da vodim računa o sebi na prirodan način, ali to je često bilo teško naći, da bude prirodno, da bude organsko. Htjela sam da kreiram nešto što znam 100 odsto odakle dolazi i kakvog je kvaliteta. Imam odličan tim, želim da se to razvije. Bastijan koristi moju liniju – priznala je Ana Ivanović, spomenuvši i supruga.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

– Tu je i jedna kompanija, to je IT. Tehnologija je u pitanju, bazirani smo u Beogradu. Moj brat je tu, on pomaže oko toga, on je više ekspert u tom polju od mene. A tu je i par brendova sa kojima Basti i ja sarađujemo u Njemačkoj – dodala je nekadašnja prva teniserka svijeta, piše Blic.