Seks bomba: Sestri Miljane Kulić cijelo tijelo u mišićima FOTO

18.06.2023. | 12:14

Sestra kontroverzne bivše rijaliti učesnice, Miljane Kulić, Ana Kulić, radi kao fitnes instruktorka, te nerijetko objavljuje fotografije iz teretane na kojima se može vidjeti njeno izvajano tijelo.

Ana je, naime, nedavno na Instagramu objavila i da je osvojila dvije zlatne medalje na državnom prvenstvu u dizanju tegova.

Kako je Marija Kulić ispričala ponosna je na kćerku Anu koja planira da studije psihologije nastavi u Americi.

“Ana ide sigurno u Ameriku da studira. Trenutno drži individualne treninge. Zarađuje svakog drugog dana po 200 evra. Ima uspješne i stalne klijente i odlično zarađuje”, rekla je Marija Kulić jednom prilikom, kada je istakla i to da je njena kćerka odličan đak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kulić (@ancikulic)

“Moja lijepa, pametna, poslušna kćerka završila je srednju školu sa prosijekom 5,0. Tri maturska položena sa peticama, vozački ispit, oborila tri državna rekorda u dizanju tegova. Spremna je za studije u Americi”, ispričala je ona pred kamerama rijalitija.

Inače, kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić pokušala je da se afirmiše kao pjevačica nakon što je diskvalifikovana iz Zadruge, međutim to joj nije pošlo za rukom, što je bilo i očekivano, piše Blic.

Kulićeva se, na svega nekoliko nastupa, koliko je i održala, blamirala ponašanjem, ali i pjevanjem na plejbek. Zbog toga je navodno opalo interesovanje publike za njene nastupe, pa je više niko ne zove.