“Samo glup ne može da shvati”: Romana se oglasila prvi put nakon puštanja iz zatvora FOTO

26.09.2020. | 13:37

Romana Panić porukom se oglasila na Instagramu prvi put nakon puštanja iz zatvora zbog pljačkanja bankomata u Australiji, u čemu je učestvovala zajedno sa dečkom Filipom Mrkajićem.

Pjevačica se nije konkretno izjašnjavala povodom ranih priča unazad pisanih i ispričanih o njoj, sve do sada kada se oglasila na svom profilu na Instagramu, gdje se obratila javno navodeći da “ćuti namjerno”.

“Samo glup čovjek ne može da shvati da namerno ćutim i ne reagujem na sve gluposti i laži koje se uporno pišu o meni, mojoj porodici i meni dragim ljudima, smatrajući da ću se time izdignuti iznad ove situacije i da će se više prestati sa svakodnevnim uvredama…”, napisala je Romana na Instagramu.

“Ćutim, ali samo još kratko!”, poručila je na kraju.

https://www.instagram.com/p/CFmEzeDnymJ/

Brojne priče provlačile su se nakon Romaninog puštanja iz zatvora, pa je očigledno zbog toga i uslijedila ova njena objava. Pjevačica je 1. avgusta puštena iz zatvora, nakon čega je deportovana u Beograd, a poslije toga je mir pronašla u rodnoj Banjaluci.

U Australiji je uhapšena zbog pljačke bankomata sa dečkom Filipom M. U zatvoru je bila od 25. juna. Odslužila je dvije trećine kazne, jer je zbog dobrog vladanja puštena.

Njen dečko pušten je iz zatvora u Brizbejnu takođe prije isteka kazne. Bio je u zatvoru od 25. juna, a 14. septembra je doputovao u Srbiju.

Iako su uspjeli da izađu na slobodu, Romana i Filip su u obavezi da do dinara vrate sav novac koji su ukrali ili da kroz društveno korisni rad vrate dug, piše Telegraf.rs.