Rita Ora konačno potvrdila da se udala: Zaljubljena sam FOTO

23.09.2022. | 07:33

Pjevačica Rita Ora je prvi put progovorila o braku s Taikom Vaititijem nakon njihovog tajnog vjenčanja koje su daleko od očiju javnosti priredili ranije ovog ljeta.

Ova 31-godišnja pjevačica je otvoreno govorila o tome koliko je zaljubljena u 47-godišnjeg reditelja te da planiraju još jedno veliko vjenčanje u Londonu za njene prijatelje i porodicu. O svemu je progovorila u podkastu glumice Džejmi Vinston “Greatest Night Ever”.

„Zaljubljena sam. Vrlo sam zaljubljena. Zaljubljena sam, amin. Ali takođe volim ljubav. Uvijek sam vjerovala u ljubav, uvijek sam htjela bajku i tako sam odrasla“, dodala je Ora i odmah objasnila odakle je crpila inspiraciju za ljubav prema ljubavi, a ujedno je i potvrdila brak s rediteljem.

„Moji roditelji su zajedno više od 30 godina, meni je uvijek ljubav bila prva kao i pronalazak partnera i sve to, i jako sam sretna što sam ga našla. Donijela sam tu odluku. Sretna sam zbog toga i volim Taiku. On je tako duhovit i divan“, kazala je Rita Ora, prenosi Azra.ba.

Iako oboje rade javne poslove vrlo se trude svoju intimu držati daleko od javnosti. Vjerili su se u junu, nakon što su oboje simultano izrekli pitanje o braku jedno drugome.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Oznake: Rita Oro