Rijana najavila novi album: Potpuno drugačije od svega što obožavatelji očekuju

24.09.2021. | 08:23

Tokom intervjua povodom izlaska nove kolekcije donjeg veša, Rijana je najavila i izlazak novog albuma nakon petogodišnje pauze kazavši da će biti potpuno drugačiji od svega što obožavatelji očekuju.

Iako bi mogla biti izuzetno iscrpljena radom na novoj modnoj kolekciji, Rijana je za AP otkrila da joj je završetak albuma i dalje prioritet.

Višestruka dobitnica Gremija rekla je da odvaja vrijeme za eksperimentisanje i najavila je da će njena nova muzika zvučati mnogo drugačije od njenih prethodnih projekata, prenosi B92.

“Ne očekujete ono što ćete čuti. Samo to zapamtite”, rekla je Rijana prije snimanja revije “Savage X Fenty Show Vol. 3”, koja će se emitovati u petak na Amazon prajmu.

Prošlo je pet godina otkako je pop zvijezda objavila svoj osmi album “Anti”, koji je uključivao hitove poput “Work”, “Love on the Brain” i “Needed”. Prošle godine, Rijana je najavila da je počela da snima nove pjesme.

“Šta god znate o Rijani neće biti ono što čujete”, rekla je pjevačica koja je osvojila devet Gremija u više kategorija, uključujući R&B, dens i rep žanrove.

“Zaista eksperimentišem. Muzika je poput mode. Trebalo bi da možete da se igrate. Trebalo bi da mogu da nosim šta god želim. Na isti način tretiram muziku. Zato se zabavljam i biće potpuno drugačije”, otkrila je pevačica.

Rijana još nije objavila datum izlaska svog novog albuma, ali muzika igra važnu ulogu i na reviji “Savage X Fenty”. Vraća se treću godinu zaredom sa najnovijim asortimanom njene modne linije, koju će nositi brojni poznati modeli, glumci i izvođači.

Oznake: Novi album, Rijana