Rada traži pravog: “Da se zaljubimo i pravimo djecu”

25.03.2024. | 10:05

Pjevačica Rada Manojlović veoma se angažovala u poslovnom smislu, a sada je priznala da je i ponovo srećna na emotivnom planu.

– Konačno gotovo, da! Samo je ostalo da nešto da potpišemo, u šta se ne razumijem najbolje, moram da pazim da me ne pokradu, klasika! Nešto oko autorskih prava, fonograma, prava izvođača na te pjesme, ja to zapravo nemam ni na jednoj pjesmi do sad… To ima, mislim, “Grand” ili ne znam ni ja ko, i ja to treba da ispotpisujem, radi se samo o toj papirologiji – objasnila je Rada.

Ona je nedavno uslikana sa nepoznatim muškarcem, za kog se sumnja da joj je novi dečko kog krije od očiju javnosti. Ipak, na pitanje o dečku Rada je ostala zagonetna, ali je spomenula i prinovu.

– Ništa se ne dešava, ali ja sam srećna. Mnogo sam srećna! Samo želim da izdam novi album, pa da pričamo o nekim temama. Neću ništa da jurim, kao što sam uvijek jurila, pustila sam sada, pa… Nek izađe album, pa ćemo da se zaljubljujemo, pravimo djecu (smeh) – dodala je pjevačica.

Inače, Manojlovićeva je jednom prilikom otkrila da nije spremna da se ostvari kao majka, i da njen bivši partner, Haris Berković nije mogao da shvati njenu odluku da ne želi djecu.

– Ja sam to pokušavala i Harisu da objasnim i drugima, ja nemam uopšte taj osjećaj. Oni svi misle da je do njih, u smislu, sa mnom ne želiš dijete. Osoba kojoj je potreban ksanaks, koja ne može sama da riješi taj neki verbalan problem sa ljudima, ne mislim da je spremna za dijete i za vaspitanje djeteta. Ja koja bježim od svega, koja jbežim od odgovrnosti.