“Probudili su me bolovi”: Tea Tairović prošla pakao zbog povrede ruke

08.04.2024. | 16:11

Tea Tairović izazvala je lavinu oprečnih komentara kada je uprkos povredi ruke i gipsu koji je nosila održala zakazani nastup.

Tea je pred spektakl završila u Hitnoj pomoći gd‌je su joj ljekari pružili pomoć, a sada je otkrila kako je tačno do povrede došlo.

“Bio je gips, imala sam crni rukav koji sam stavljala preko da se ne vidi. Sad sam ga skinula, moram da se oporavim zbog koncerta, jer imam zahtevnije koreografije i zbog albuma. Ruka me bolucka, nije strašno. Od nastupa sam mislila da odustanem, jer mi se to desilo dan pred nastup, da me je toliko boljelo ne bih rizikovala svoje zdravlje, a sa tabletama protiv bolova sam mogla da funkcionišem i pomjeram prste i šaku”, rekla je Tea, pa otkrila šta se tačno desilo:

“Pala sam, bile su u pitanju pločice, okliznula sam se i pala sam svom težinom na zglob i šaku, a zglob mi je napukao. Nikog nisam zvala u pomoć, legla sam sam da spavam, međutim probudili su me bolovi i onda sam sama otišla u Hitnu”, rekla je Tea, pa otkrila kako je uspjela da održi nastup:

“Bilo mi je teško, jer nisam mogla da se krećem, potrebne su mi obe ruke da nastupam. Htjela sam sebi da dokažem i da vidim da li sa gipsom mogu da održim koncert i jako sam srećna što je sve ispalo kako treba. Mama je bila zabrinuta, jako je teško to podnijela”, zaključila je Tairovićeva.