Pred više od 4.000 ljudi! Ceca po prvi put zapjevala u Arkanovom rodnom mjestu

22.10.2023. | 18:06

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je sprektakularni koncert pred više od 4.000 ljudi u sportskoj dvorani u Brežicama.

Dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mesta, a među publikom bilo je dosta onih koji su došli iz susjednih republika. Prije svega Hrvatske ali i Bosne i Hercegovine.

Ceca je prvi put u svojoj karijeri dugoj tri i po decenije pjevala u rodnom gradu svog supruga Željka Ražnatovića Arkana što joj je izazvalo posebne emocije.

– Ovo je jedina hala koja je ostala, a u kojoj do danas nisam pjevala u Sloveniji. Sve sam im hale i dvorane napunila. I sada je osvojena i ova u Brežicama. Ovdje se rodio moj suprug, Željko. On je rođen u Brežicama. Njegov otac je bio pukovnik avijacije, jedna sestra mu je rođena u Zagrebu, jedna u Beogradu, jedna mislim u Kraljevu i on u Brežicama u Sloveniji. Stalno sam ga zezala da je on Slovenac. Što misliš da tražim pasoš? A da li bi ga dobila? (smijeh) Šta misliš? Ne odričem se ja našeg paoša ovo je samo bila mala šala, ja sam ponosna na svoj srpski pasoš – rekla je Ceca za Telegraf.

Ceca je između ostalog rekla kako nije istina da ima zabranu ulaska u Hrvatsku.

-Odmah da kažem, ja nemam nikakvu zabranu za Hrvatsku, to su dezinformacije – pojasnila je ona kada je u pitanju informacija, u ovom slučaju dezinformacija o njenoj zabrani u komšiluku.