Popularna pjevačica “pronašla ljubav”: Ana Nikolić u zagrljaju misterioznog muškarca!

03.10.2021. | 14:30

Pjevačica Ana Nikolić sinoć je sa društvom bila na jednoj privatnoj žurci.

Od nje se cijelo veče nije odvajao jedan nepoznati mladić, s kojim je sve vrijeme ćaskala i prisno igrala.

Pjevačica Ana Nikolić subotu noć provela je u društvu nama nepoznatog muškarca, koji se nije odvajao od nje. Budući da ona dugo nije eksponirala momke u javnosti, interesantno je da je na svoj Instagram profil objavila tri snimka, na kojima đuska s njim.

Ono što je vidno jeste njihova bliskost, jer je Ana u više navrata čudno pogledala u njega, dok je on sve vrijeme oblijetao oko nje.

Kako Nova.rs piše, Ana je sinoć bila na jednoj žurci u društvu nekoliko prijatelja, gdje se zatekao i ovaj dečko.

Prema saznanjima, oni su sedili jedno pored drugog i sve vrijeme ćaskali i igrali, ali do poljubaca nije došlo nijednog trenutka. Mada, prisutni tvrde da među njima postoji neka hemija, ali to nisu pokazivali u javnosti.

Nakon brojnih problema koje je doživjela sa ljubavnim partnerima, reklo bi se da je Nikolićeva riješila konačno da se opusti i uživa u životu. Bilo je i vrijeme s obzirom na to da su njeni bivši partneri bili nepravedni prema njoj i nisu cijenili njenu ljubav i požrtvovanost oko njih.

Ako je suditi po snimcima, Ani je ovo definitivno najbolji period u životu jer se po njenom raspoloženju vidi da je sretna i zadovoljna na svakom polju. Doduše, njena kćerka Tara svakako zauzima prvo i jedino mjesto, a pošto je majka za primjer, sve ostalo joj je, kako je nedavno rekla usputno