Ponovo šokira! Kontroverzna pjevačica tvrdi da je majka potegla nož na nju FOTO

24.11.2023. | 10:45

Kontroverzna pjevačica Dunja Ilić ne prestaje da šokira javnost svojim objavama, a sada je iznijela tvrdnje da ju je majka navodno napala nožem, zbog čega ju je ona u odbrani ugrizla za ruku.

Moja majka je potegla nož na mene. Iz straha sam je ujela. Ovo ste svi vi napravili jednoj ženici od 70 godina. Ja je nisam udarila niti bilo šta. Prije bih sebe lišila života. Krijem se u gradu u kojem sam rođena, da moj muž, tamo gdje je ne bi potegao ruku na sebe. U utorak kad budemo imali poziv predaću se policiji – navodi u svojoj objavi pjevačica Dunja Ilić, koja je promijenila ime i sada se zove Ajla Begović.

Inače, kontroverzna pjevačica Dunja Ilić jedno vrijeme je punila klubove, a onda je naprasno nestala iz javnosti.

Dunja Ilić je odrasla u bogatoj porodici. Kako je pričala imala je poslugu, ličnog vozača, međutim to joj nije bilo dovoljno za sreću, jer joj je nedostajala roditeljka ljubav. Podsjetimo, pjevačica je priznala da se u jednom trenutku odala porocima, ali i je pokušala sebi da oduzme život.

– Već sa 12-13 godina sam počela polako da pijem, da bi se to vremenom pretvorilo nekad i u cijelu bocu žestokog pića dnevno – priznala je Ilićeva u emisiji “Inspiracija danju – inspiracija noću”, piše Blic.

Dalje je dodala:

– Problem sa pićem je eskalirao kada sam imala 15 godina. Tada su se moji roditelji razvodili. Otac je bio u jednoj potpuno nezdravoj vezi, a majka se veoma teško nosila sa rastankom. Na kraju sam ja u tim godinama imala na raspolaganju cijelu kuću u kojoj sam živjela sa dečkom koji je u to doba imao 20 godina. Imala sam vozače i poslugu. Nikada nisam išla u prodavnicu, tako da nisam znala ni cijenu najobičnijih namirnica – ispričala je Dunja, dodajući da je živjela u nekom svom izolovanom svijetu u kom se posvetila pisanju knjiga.