“Pao joj mrak na oči”: Pjevačica uhvatila bogatog vjerenika s mlađim muškarcem u akciji

12.03.2024. | 11:29

Pjevačica Mira Škorić privatni život krije od očiju javnosti otkako se pojavila na muzičkom nebu, ali ipak su neke pikanterije iz njenog života procurile u medije.

Mnogi znaju da je pjevačica bila deset godina u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem s kojim ima ćerku Milicu, koja je završila Medicinski fakultet. Međutim, malo kome je poznato da je Škorićka bila vjerena sa bogatim biznismenom iz Njemačke. Ali, ta ljubav nije krunisana brakom jer ga je pjevačica uhvatila u prevari i to sa muškarcem.

Škorićka i dvije godine stariji biznismen iz Berlina upoznali su se na jednom prijemu, gdje se ona pojavila kao specijalna gošća, i brzo su uplovili u vezu.

Kako je nekada Kurir pisao, pjevačica je bez najave banula kod biznismena u Berlina kako bi mu priredila iznenađenje. Međutim, kada je ušla u njegov stan, u koji je trebalo uskoro da se useli, zatekla je šokantnu scenu – Nijemac je bio u krevetu s mlađim muškarcem! Folkerki je pao mrak na oči, počela je da psuje i viče, a njen vjerenik je uporno ponavljao da mu je to samo dobar prijatelj. Škorićka mu nije povjerovala, bacila je vjerenički prsten, zalupila vrata i zauvijek ga napustila.

– Jao, bože, mislila sam da se ovakve stvari dešavaju samo u filmovima. Ovakvu sramotu nikad nisam doživela. Toliko sam ponižena kao žena da ne znam kako da se nosim s tim. Nijednog trenutka nisam pomislila da bi me prevario s nekom ženom, a kamoli s muškarcem! Tu sliku ne mogu da obrišem iz svoje glave. Ovaj svet je otišao dođavola – pričala je Mira tada za Kurir.

– Zbog posla sam bila sprečena da neko vreme idem u Berlin, iako me je svakodnevno molio da dođem kod njega. Kada sam jedva uspela da odložim neke obaveze, rešila sam da ga iznenadim. Pošto imam ključ od stana, nisam mu se najavila, a kada sam ušla…. Evo i sada se ježim od toga! Uhvatila sam ga s muškarcem! Toliko sam povređena i da sam u tom trenutku imala pištolj kod sebe, ubila bih ih obojicu! Bacila sam mu prsten, okrenula se i otišla. Mnogo me povredio, izgubila sam veru u ljubav – iskreno je ispričala.