Ovo je čekala 20 godina: Marija Šerifović održala koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni

09.03.2024. | 10:10

Numerom „Drugačija“ Marija Šerifović sinoć je otvorila koncert u potpuno rasprodatoj zagrebačkoj Areni.

-Dobro veče Zagrebe, čekajte da smirim puls- rekla je Marija na samom početku koncerta, a publika joj je uzvratila gromoglasnim aplauzom!

Nakon izvođenja svojih najvećih hitova poput „Bol do ludila“, „U nedelju“, „Sama i nervozna“, „Deo prošlosti“, Marija Šerifović je publiku u Zagrebu uvela u potpuni emotivni trans izvodeći svoje najemotivnije pesme „More pelina“, „11“, „Nije ljubav to“, ali i jednu od najlepših balada „Nocturno“ – Olivera Dragojevića.

Prvi put
Upravo ovim balada, Marija Šerifović je zaokružila svoj koncert u Zagrebu, koji je u tamošnjoj Areni održala prvi put za 20 godina karijere.

– Svašta se desilo u prethodnoj godini, i malo je falilo da sve otkažem. Ja sada jesam mama malog Maria,ali kada vidim sve vas, znam da nemam prava da odustanem, zbog vas, zbog ovoga što sada osjećam. Bože, hvala ti, na ovom daru, na ovim ljudima. Ja samo znam da pjevam….nadam se da neće proći još 20 godina – ovim emotivnim riječima, Marija se zahvalila publici u prepunoj Areni.

Za sam kraj, Marija je ostavila numeru „Dolazi ljubav“ – pjesmu po kojoj se zove posljednji album, kao i ova regionalna turneja, a koju je posvetila svom sinu Mariu. Na videobimu redale su se slike Marije i njenog sina, a publika je plakala i pjevala u isti glas sa Marijom.

Velika turneja

Koncertom u Zagrebu Marija Šerifović je započela veliku regionalnu turneju, a u prodaj su karte za solističke koncerte 6. aprila u Podgorici, 10. maja u Slavonskom brodu, 25. maja u Kragujevcu, 8. juna u Cirihu, 2. novembra u Skoplju.

Ostale nastupe, Marija je obećala da će uskoro najaviti.