Otkrila detalje afere: Zoranu Mićanović varao dečko sa udatom ženom

06.04.2024. | 15:09

Mlada pjevačica Zorana Mićanović, koja je postala poznata javnosti nakon pjesme “Sikter” jednom prilikom priznala je da ju je dečko varao sa udatom ženom.

Ona je otkrila i kako je saznala detalje afere i kako je reagovala kada je saznala za nevjerstvo.

“Dosta nezgodna tema, ne bih više da se osvrćem na to. Mislim da sam mu dala i previše prostora da priča po svom kraju. Neka živi svoj život sa time što je uradio, a ja nastavljam svoj tamo gdje sam stala. Bacam se na karijeru, a on neka nastavi da vara. Jesam! Iskrena da budem, htjela sam da kažem njenom mužu, ali sam se zaustavila. Mada, nikad ne reci nikad. Ne bih voljela da ja budem ta koja će nekome da nanese zlo, da neko pati ili ne daj Bože da se razvede zbog mene”, pričala je pjevačica tada za medije, prenosi Blic.

Inače, kako je Zorana sama ispričala jednom prilikom, zbog svog talenta i ambicije, pjevačica je bila na meti vršnjaka u školi.

“Sa djecom sam imala probleme. Nisu htjela da se druže sa mnom zato što pjevam narodnu muziku i zato što se uopšte bavim pjevanjem. Govorili su mi da ću biti kafanska pjevačica. Nikad nisam imala podršku od svojih drugara, ali poslije nekog vremena, naročito poslije pjesme “Sikter”, svi mi prilaze i pitaju da se slikaju sa mnom i da se družimo. Sad shvataju da su pogriješili”, rekla je.