Otkazan nastup na Ušću: Bubi Koreliju i Jali Bratu zabranjen ulazak u Srbiju

16.08.2021. | 20:23

Reperima Jali Bratu i Bubi Koreliju zbog incidenta na nastupu zabranjen je ulazak u Srbiju, zbog čega je otkazan njihov nastup na Music Week festialu, na kom će nasupiti pop zvijezda Jelena Karleuša i Senidah.

Iako je najavljen kao četvorodnevni muzički događaj, Belgrade Music Week festival trajaće 3 dana, objavili su organizatori iz Skymusica. Festival će biti održan na Ušću od 27.do 29. avgusta.

Prvi dan festivala, četvrtak 26. avgust, koji je bio rezervisan za nastupe trap izvođača je otkazan, zbog toga što su organizatori festivala, u kontaktu sa izvođačima Bubom i Jalom, obaviješteni da reperima nije dozvoljen ulazak u Srbiju.

“Zadovoljstvo publike je naš prioritet, a s obzirom na to da usljed novonastalih okolnosti nismo u mogućnosti da prvi dan festivala organizujemo onako kako je planirano, odlučili smo da festival skratimo za jedan dan, i istovremeno preostala tri dana učinimo još spektakularnijim, time što na Ušće dovodimo još dvije velike regionalne zvijezde Senidu i Jelenu Karleušu”, navode u Skymusicu.

Buba i Jala sa reperom Inasom, 31. jula nastupili su u Nišu, a dok je Inas pjevao svoj blok, dječaka koji se našao na bini dohvatili su ogromni momci iz obezbjeđenja i bukvalno ga bacili sa bine na publiku.

Nakon toga zaletjeli su se među publiku za pomenutim momkom i, kako se vidi na snimku, jedan od ljudi iz obezbjeđenja odgurnuo je momka i nekoliko puta ga udario.

Skandal na njihovom nastupu razbjesnio je mnoge, a zatim je pokrenuta peticija da se Bubi i Jali zabrani ulazak u Srbiju, koju je od ovog trenutka potpisalo više od 68.000 ljudi, prenosi Telegraf.