Ostala bez dinara, hita, nastupa! Šuška se da Romana ulazi u rijaliti, nude joj vrtoglavu cifru

12.09.2020. | 16:54
Romanu Panić mnogi su više zapamtili nakon krivičnog djela kojeg je zajedno sa svojim prijateljem Filipom napravila u australijskom gradu Brizbenu, nego za sve godine njene karijere.

Neki će reći podigla je popularnost na veći nivo. Potjernica Interpola, boravak u zatvoru, deportovanje u Srbiju sve su to posljedice krađe novca iz bankomata. Odjednom, u periodu njene kućne izolacije i samovanja, ne želeći da se oglašava ni na koji način, expresstabloid saznaje da je Romana dobila ponudu za ulazak u rijaliti Zadruga 4, za što bi bila nagrađena sa honorarom u visini od 50.000 evra.

Ona se još vajka, da li ili ne ući u rijaliti mada je jednom već bila u Farmi i rijaliti joj nije stran. No, ona čini se iščekuje dolazak svog prijatelja Filipa a ne obazire se na podatak da je ostala bez dinara, da nema hita, nastupa.

Bukvalno ova Banjalučanka, koja uz sve to boluje do dijabetesa, živi onako kako samo ona zna. Povodom ulaska u Zadrugu nije se oglašavala, ali ono što saznaje expresstabloid iz pouzdnih izvora je podatak da se plaši pitanja novinara i gledalaca što je neizbježno u rijalitiju ovog tipa.

Odjednom ničim izazvana proziva je Stanija Dobrojević, starleta i rijaliti igračica koja dugo živi u Americi a koja u svojoj izjavi upućenoj Romani kaže da nije problem ukrasti pare iz bankomata a šta poslije, samo je zagorčala sebi život. Bukvalno kao da je Stanija otkrila Ameriku, a ne što samo živi u njoj, s vremena na vrijeme.

Oznake: Rijaliti, Romana, Zadruga