Olja Karleuša održala bukvicu koleginicama: Svaka pjevačica može da nađe imućnog muškarca

02.12.2023. | 17:52

Pjevačica Olja Karleuša bez dlake na jeziku progovorila je o mlađim koleginicama i nas svom primjeru očitala im lekciju o izboru partnera.

Ona je istakla da joj uspjeh nije došao preko noći, a dotakla se i privatnog biznisa koji je pokrenula na Kopaoniku.

– Ja od pjevanja nisam živjela, to je bio hobi od kog sam zarađivala fino. Nisam nikakav direktor, moj suprug je direktor firme – objasnila je Olja.

Pjevačica posjeduje hotel u popularnom skijalištu i dodala da ne voli da čuje da se bogato udala.

– Moj suprug i ja smo se upoznali ja sam imala 23 godine, a on 26. I sad kad čujem ‘Uspješan suprug’…Kada smo se nas dvoje upoznali, ne mogu da kažem ko je bio uspješniji, oboje smo bili mladi i uspješni. Za 20 godina našeg života i braka, naravno da smo napredovali. Stvarali smo oboje, a u stvari napredovala je naša kuća– istakla je Karleuša

Olja je dodala da su pjevačice danas u nezavidnoj situaciji, prenosi Grand.

–Svaka pjevačica može da nađe sebi muškarca koji je imućan, ali u današnje vrijeme sve više muškaraca traži pjevačice koje su imućne kako bi njihov život bio komforniji i lagodniji. I odmah su menadžeri, odmah gledaju na koji način će olakšati svoj život i medijski da se propagiraju– izjavila je Olja koja smatra da pjevačice koje su imale sreću da nađu dobrog partnera treba da se bore da sačuvaju brak.

Oznake: Olja Karleuša