Oglasili se javno, pljušte čestitke: Veliko slavlje u domu Dragane Mirković i Tonija Bijelića

10.06.2024. | 08:36

Javnost i dalje bruji o razvodu pjevačice Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića, nakon 24 godine zajedničkog života.

U njihovom domu danas imaju veliki razlog za slavlje.

Naime, njihova kćerka Manuela danas slavi rođendan, a tim povodom se Toni oglasio na mrežama. On je objavio zajedničku fotografiju i javno čestitao kćerki rođendan, a ona je tu objavu i podijelila.

– Srećan rođendan, princezo. Tatina najveća ljubavi – napisao je on, a onda se oglasila i Dragana zajedničkom fotografijom.

– Manuela, srećan ti rođendan, sunce moje. Volimo te najviše – napisala je Dragana.

Podsjetimo, Dragana se obratila javnosti i saopštila da se razvodi nakon više od dvije decenije braka.

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obavezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavijestim da sam predala zahtjev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a posljednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosljedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome sa kim sam provela mnogo lijepih godina, piše Blic.