Oglasila se njena majka: Publika nagađa je li Aleksandra Prijović trudna

20.02.2024. | 16:09

Publike je tokom koncerata Aleksandre Prijović u Osijeku počela nagađati je li ona trudna, a sada se oglasila njena majka Borka Mihajlović.

“Ne, ne. Daj Bože, ja bih voljela. Jedva čekam, ali zasad ništa od toga”, kazala je Borka za 24sata.hr.

U proteklih nekoliko dana su društvene mreže preplavili komentari o Aleksandri.

“Ona je definitivno trudna”, “Kada ćeš nam potvrditi ovu lijepu vijest?”, “Prelijepa trudnica”, neki su od njih.

Aleksandra i Filip Živojinić su se upoznali 2016. zahvaljujući njihovoj zajedničkoj prijateljici, srbijanskoj influenserici Zorani Jovanović, poznatijoj kao Zorannah. Vjenčali su se 2018. godine, a 2019. su dobili sina Aleksandra.

Mališan se pojavljuje na svakom njenom koncertu. Na sceni joj se pridruži dok izvodi pjesmu “Zvuk tišine”. Aleksandar se na početku stidio, ali se opustio nakon njenog prvog nastupa u Sarajevu.

“Na binu je izašla jedna djevojčica od pet godina koju sam zagrlila i poljubila. On je sve je to vidio i krenuo da plače. Kada je vidio da je ona izašla, tada je on poželio izaći na binu. Vidio je da to nije strašno. Na svakom sljedećem koncertu, on poslije drugog bloka, jer zna kada pjevam pjesmu ‘Zvuk tišine’, dođe i čeka. Ja kažem: ‘Aki, ne možeš na svakom koncertu izlaziti sa mnom.’ Ispada da izvodim dijete na svakom koncertu”, ispričala je Aleksandra ranije tokom gostovanja na televiziji K1.