Održano takmičenje u seksu: Hrvatica osvojila skoro milion evra

06.07.2023. | 22:15

Takmičenje u seksu ipak je održano nakon što su brojne porno zvijezde poručile da ga napuštaju zbog niza problema. Pobjedu je odnijela Hrvatica Marija Zadravec. Osvojila je 995 hiljada evra.

Još jednom hvala svim ljudima koji su mi bili podrška te dali dovoljan broj glasova za pobjedu. Takođe, hvala svim medijima koji su popratili ovaj događaj te veliko hvala Švedskoj Sex Federaciji na bogatoj nagradi. Hvala organizatoru Draganu Bratiću na povjerenju i datoj prilici za učestvovanje u takmičenju te još jedno hvala Žigi Sedevčiću i Dobroj Družbi iz Slovenije koji su me preporučili za ovo takmičenje – napisala je na društvenim mrežama.

Rekla je da joj je izuzetno drago što je pobijedila jer je ovo ipak prvo takmičenje ovog tipa.

Dodala je da će ovo biti upisano u istoriju.

– Sve je bilo super. Bilo je nekih problema s tehnikom, hakerski napadi i slično pa se zakomplikovalo, ali eto. Mi smo prvo snimanje napravili u subotu, neko probno takmičenje pa su onda upalili nekoliko kamera pa smo napravili takmičenje, tako da sam imala barem dva nastupa i dovoljno bodova za pobjedu – ispričala je.

Organizator Dragan Bratić je u nedjelju održao sastanak s takmičarima te iznio sve probleme sa stranicom koja je trebala biti glavni izvor finansijskih prihoda.

– Rekao je kako su naručeni novi serveri te da će se sve normalizovati kroz nekoliko dana. Rekao je kako vjeruje u ovo takmičenje, a ko ne vjeruje, može odmah otići iz kuće, odnosno napustiti takmičenje. Istakao je kako nije siguran da će nas moći isplatiti ako stranica ne proradi. Mislim da je to bilo pošteno od njega – navela je ona.

Odlučila je napustiti kuću, ali se planirala vratiti kada se riješe ovi problemi, što je i uradila. Tvrdi da je jedna takmičarka u namjeri da isprovocira organizatora upalila uživo prenos za vrijeme sastanka. Bratić je primjetio šta radi i pokušao joj uzeti telefon. Nakon toga je diskvalifikovao nju i ostale takmičare koji su ga kritikovali.

– Ovo takmičenje je jako veliko te je organizator htio od svih nas napraviti velika poznata svjetska imena i omogućiti nam jako dobru zaradu. Trebali bismo mu na tome biti zahvalni. O ovom takmičenju su pisali mediji u cijelom svijetu i svi smo od toga imali koristi jer smo dobili reklamu. Mislim da najmanje što smo mogli je iskazati mu poštovanje. Svima nam je rekao da možemo napustiti takmičenje, ili otići na nekoliko dana zbog tehničkih poteškoća, a na njih se ne može uvijek uticai – kazala je Marija, prenosi SrpskaInfo.

Oznake: Hrvatica, Pobjednica