Od malih nogu znala da će biti pjevačica: Goca Božinovska progovorila o nemaštini

21.02.2024. | 11:02

Goca Božinovska je još od malih nogu znala da će jednog dana biti pjevačica i taj san joj se ostvario, ali joj nije bilo lako.

Na samom početku nije bilo lako, pa je pjevačica morala godinama da ubjeđuje oca da je pusti da se bavi pjevanjem, iako on to njoj nije dozvoljavao.

Goca Božinovska progovorila o ocu

Pjevačicin otac je imao potpuno druge ambicije za nju, želio je da Goca završi školu i da radi neki drugi posao, ali se to ipak nije dogodilo.

“Kada sam završila srednju školu, moj tata je očekivao da upišem fakultet, neka čuda, htio je da me zaposli. Ja sam dobila taj posao i počela sam da radim. Poslije nekog vremena sam počela da plačem, jer nisam željela taj posao da radim, htjela sam samo da pjevam. Mnogo vremena je prošlo dok on nije prihvatio poziv koji sam ja odabrala”, ispričala je jednom prilikom za domaće medije.

Pjevačica se nedavno prisjetila i teškog djetinjstva kada se snalazila kako je umela, a od malih nogu je radila za parče hljeba, međutim to je nju naučilo da se snađe u životu i da uvijek bude borac.

“Ovdje smo sastavljali kraj s krajem! Nosila sam stvari koje su mi komšije poklanjale, nisam imala šta da obučem. Prije podne sam išla u školu, a popodne sam radila kod nekog i, kad mi daju parče hljeba i premažu kajmak, ja hoću da crknem od sreće! Tokom zime smo jeli krompir koji tati daju kada nadniči, vjerujte mi da ne mogu da vidim krompir sada, smučio mi se. Zato danas mogu da preživim s milionima, ali i sa jednim dinarom jer sam navikla na sve”, rekla je pjevačica, prenosi Grand.