Njen superheroj: Gest kćerke Siniše Mihajlovića tjera suze na oči FOTO

26.07.2023. | 21:13

Najstarija kćerka Siniše Mihajlovića, Viktorija, imala je poseban odnos sa ocem i često je isticala kako je on njen superheroj.

Ona je napisala i knjigu o njemu pod nazivom “Siniša, moj otac”. Viktorija nerijetko dijeli objave posvećene njenom ocu, a posljednje što je uradila u njegovu čast je oduševilo i raznježilo mnoge.

Naime, Viktorija je svom ocu posvetila tetovažu na kojoj piše “tata” i koja za nju ima posebno značenje, a riječ ispisana unutar iscrtanog srca osvanula je na njenoj ruci, prenosi Story.

“Uvijek sam govorila da imaš supermoći, tata. Sada si na primjer, postao nevidljiv. Ali uvijek i zauvek ti i ja, jedno pored drugog kao na ovoj slici. Nikada nije ni bilo drugačije od mog rođenja. Volim te tata”, napisala je u opisu jedne od mnogobrojnih fotografija sa ocem, a ona koju je juče podjelila mnogima je natjerala suze na oči:

Viktorija je nedavno uz emotivnu fotografiju napisala i komentar kao odgovor svim dušebrižnicima:

“Kad me pitate kako to radim, kako se smijem sa prijateljima, izlazim na večere, igram, pjevam, kako živim ponovo, odgovorim da sam ja tatina kćerka. To da plačem, da ne reagujem i ne živim nije ono što me je učio. Živim i živjeću svaki sekund svog života da bih ga učinila ponosnim. Danas sam djevojka kakvom me je otac vaspitavao, znam da je ponosan na mene, osjećam to”, napisala je ona.